ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Παρουσιάζεται κόντρα στη Γαλλία το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν της Εθνικής

Εθνική Ελλάδας: Παρουσιάζεται κόντρα στη Γαλλία το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν της Εθνικής

Την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο κοινό θα κάνει το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν προηγμένης τεχνολογίας της Εθνικής Ελλάδας στον αγώνα κόντρα στη Γαλλία (21/11, 21:45).

Με την Εθνική Ελλάδας να ετοιμάζεται για το παιχνίδι εναντίον της Γαλλίας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του προκριματικού γύρου του Euro 2024, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι στο ματς κόντρα στους δευτεραθλητές κόσμου, οι διεθνείς θα εγκαινιάσουν το νέο πούλμαν της ομάδας.

Αυτό θα γίνει κατά τη μεταφορά των παικτών και του επιτελείου του Γκουστάβο Πογέτ από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η "γαλανόλευκη" στην "OPAP Arena", ενώ θυμίζουμε ότι από εδώ και πέρα το υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλες οι Εθνικές ομάδες.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η επίσημη παρουσίαση του νέου πούλμαν της Εθνικής Ομάδας θα γίνει σήμερα με την μεταφορά των διεθνών από το ξενοδοχείο στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε και επαινούμε δημόσια την Υφυπουργό Μεταφορών κυρία Χριστίνα Αλεξοπούλου για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ενεργειών της. Περιποιεί τιμή στην κυβέρνηση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ