ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ώρα Μουντιάλ, εν αναμονή της απόφασης για Γιαννούλη

Εθνική Ελλάδας: Ώρα Μουντιάλ, εν αναμονή της απόφασης για Γιαννούλη
EUROKINISSI

Οι διεθνείς συγκεντρώνονται για τους αγώνες με την Ισπανία στη Γρανάδα (25/3) και τη Γεωργία στην Τούμπα (31/3) και το φιλικό με την Ονδούρα, ενδιάμεσα (28/3). Εν αναμονή της απόφασης για Γιαννούλη.

Με προβλήματα ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες με την Ισπανία στη Γρανάδα (25/3) και τη Γεωργία στην Τούμπα (31/3) για τα προκριματικά του Μουντιάλ και το φιλικό με την Ονδούρα, ενδιάμεσα (28/3).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, κάλεσε 26 παίκτες για τους αγώνες αυτούς, όπου στόχος φυσικά είναι να μπει με το... δεξί η γαλανόλευκη στις μάχες για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά ήδη είναι μείον έναν, τον Παντελή Χατζηδιάκο, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει και δεύτερο, τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο πρώτος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δυο μήνες. Φέτος ο διεθνής αμυντικός είχε 23 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Άλκμααρ και είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπολόγιζε αρκετά ο Φαν Σιπ. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει άλλη κλήση στη θέση του ή θα μείνει με τους υπάρχοντες διεθνείς που έχει καλέσει.

Ο άλλος "πονοκέφαλος" αφορά τον φορμαρισμένο και βασικό με τη Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ, Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και ο προπονητής του είπε ότι ήταν πολύ πιθανό να μείνει στην Αγγλία και να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής δεν είχε παρθεί απόφαση και το ιατρικό τιμ της Εθνικής ήταν σε επικοινωνία με αυτό της Νόριτς για να δουν πώς είναι η κατάσταση του Γιαννούλη και τι θα γίνει. Επειδή το χτύπημα ήταν στο κεφάλι και ο παίκτης δεν αισθανόταν και πολύ καλά, πάντα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο.

Προφανώς και ο Φαν Σιπ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, διότι ο Γιαννούλης είναι βασικό γρανάζι στην γαλανόλευκη μηχανή, έχοντας παιχνίδια στα πόδια του στην απαιτητική 2η κατηγορία της Αγγλίας και τον υπολόγιζε για βασικό. Μέσα στην ημέρα θα έχουμε νεότερα...

Η αποστολή της Εθνικής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Στέφανος Καπίνο, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας.

Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις αυτή τη φορά δεν βρίσκονται μέσα σε αυτές οι Μπάρκας, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Ρότα, Λαμπρόπουλος, Χατζηγιοβάνης και Κουλούρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ