ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση προετοιμασίας ενόψει Ιρλανδίας και Γαλλίας, επέστρεψε από Τουρκία και προπονήθηκε ο Κουρμπέλης

UEFA NATIONS LEAGUE 2020 / ÅËËÁÄÁ - ÓËÏÂÅÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE 2020 / ÅËËÁÄÁ - ÓËÏÂÅÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της στο Σεραφείδειο για τα παιχνίδια του Ιουνίου με Ιρλανδία (16/06) και Γαλλία (19/6) και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Ριζούπολη. Επέστρεψε από Τουρκία και προπονήθηκε το Σάββατο (3/6) ο Κουρμπέλης.

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για τα ματς του Ιουνίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024 ολοκληρώθηκε με προπονήσεις στο Σεραφείδειο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, στις οποίες συμμετείχαν οι διεθνείς που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και ο Κουρμπέλης, ο οποίος επέστρεψε από την Τουρκία και τέθηκε κανονικά στις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ.

Στη σημερινή (3/6) προπόνηση συμμετείχαν 15 παίκτες: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Από την προσεχή Δευτέρα οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συνεχιστούν με την ενσωμάτωση επτά ποδοσφαιριστών επτά ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εκτός συνόρων. Πρόκειται για τους: Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Παντελή Χατζηδιάκο, Κώστα Τσιμίκα. Γιάννη Παπανικολάου, Δημήτρη Λημνιό, Βαγγέλη Παυλίδη, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Την Κυριακή οι παίκτες είναι ελεύθεροι και η συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στο ξενοδοχείο Athens Marriot το απόγευμα της Δευτέρας (05/06).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ