ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Όλα καλά με τον Δουβίκα, αναχωρεί για Γεωργία η αποστολή

Ο Τάσος Δουβίκας από το ματς της Ελλάδας με τη Σουηδία | 8 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τάσος Δουβίκας από το ματς της Ελλάδας με τη Σουηδία | 8 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας πριν την αναχώρηση για τη Γεωργία καθώς και ο Τάσος Δουβίκας πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γεωργία το Σάββατο (9/10, 19:00, OPEN TV, COSMOTE SPORT 1HD, SPORT24) για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ελλάδα με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το ευχάριστο για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, ήταν πως στην τελευταία προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Τάσος Δουβίκας ο οποίος την Τετάρτη είχε μείνει εκτός προγράμματος λόγω αδιαθεσίας. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ολλανδός τεχνικός έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του και μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας μεταβαίνει στο Μπατούμι την Παρασκευή το πρωί στις 11:00 ενώ η τελευταία προπόνηση στο Batumi Arena είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 τοπική (18:00 Ελλάδας) και 45' νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ