Εθνική Ελλάδας: Ο Ρότα προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος για το ματς με την Ουγγαρία

Ο Λάζαρος Ρότα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα για την Εθνική Ελλάδας το Σάββατο (28/03) και είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (31/03).
H Eθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Παραγουάη σε φιλική αναμέτρηση στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πλέον στρέφει την προσοχή της στο φιλικό με την Ουγγαρία την Τρίτη (31/03, 20:00) στη Βουδαπέστη.
Η γαλανόλευκη ξεκίνησε το Σάββατο (28/03) την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τους Μαγυάρους με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όσοι διεθνείς έπαιξαν πάνω από 60 λεπτά στο ματς με τους Παραγουανούς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο Λάζαρος Ρότα, που είχε αποκομίσει ένα χτύπημα, είναι εντάξει και είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η Εθνική Ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι της Κυριακής (29/03) στον Ρέντη και στις 18:00 θα αναχωρήσουν για τη Βουδαπέστη.
Θυμίζουμε πως την αποστολή δεν θα ακολουθήσει ο Μαυροπάνος, ο οποίος αποκόμισε ένα χτύπημα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά και ο Κοντούρης, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το κρίσιμο ματς με τη Γερμανία (31/03, 19:00) για τα προκριματικά του Euro U21.