ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ βλέπει Τσιμίκα και παρακολουθεί τις προπονήσεις της Λίβερπουλ

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ βλέπει Τσιμίκα και παρακολουθεί τις προπονήσεις της Λίβερπουλ
INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα βρεθεί στο "Άνφιλντ" την Δευτέρα για να δει διά ζώσης το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον και να τσεκάρει τον Κώστα Τσιμίκα ενώ θα παρακολουθήσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα προπονήσεις της ομάδας του Κλοπ.

Η ερχόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Εθνικής Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Μαρτίου, όταν μέσα σε λίγες ημέρες θα τεθεί αντιμέτωπη με το Γιβραλτάρ (24/03, προκριματικά Euro 2024) και την Λιθουανία (27/03, φιλικό ματς), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει ανοιχτά τα ραντάρ του.

Τουναντίον, από τη στιγμή που υπάρχει φουλ δράση σε συλλογικό επίπεδο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αξιοποιεί όλο αυτό το διάστημα για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για την Εθνική Ελλάδας, με τον παίκτη για τον οποίο ετοιμάζει μάλιστα ταξίδι για να τον δει από κοντά να είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουρουγανός θα βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας (13/02, 22:00, Novasports Premier League, LIVE από SPORT24) στο "Άνφιλντ" για να παρακολουθήσει διά ζώσης το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον για την 23η αγωνιστική της Premier League, σε μία αναμέτρηση που ενδέχεται να λάβει μέρος και ο Κώστας Τσιμίκας.

Το ταξίδι του στο Νησί δεν θα περιοριστεί πάντως μόνο με την παρουσία του στο γήπεδο της Λίβερπουλ για το ντέρμπι της πόλης, με τον Πογέτ να είναι καλεσμένος της Λίβερπουλ και να αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να δει από κοντά αρκετές από τις προπονήσεις των ρεντς, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί και σε προπονήσεις της Έβερτον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ