ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης στους διεθνείς: "Όπου και αν παίζετε, μία επιτυχία με την Εθνική είναι πάντα μεγαλύτερη"

Καραγκούνης στους διεθνείς: "Όπου και αν παίζετε, μία επιτυχία με την Εθνική είναι πάντα μεγαλύτερη"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Ελλάδας, Γιώργος Καραγκούνης, επισκέφτηκε την αποστολή της γαλανόλευκης και μίλησε στους παίκτες για τις εμπειρίες του, λίγο πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών τους στο Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας άρχισε την προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο νέο Nations League (θα δώσει τέσσερα ματς μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιουνίου) και το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες υποδέχτηκαν έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Αυτός ήταν ο ρέκορντμαν συμμετοχών και επί σειρά ετών αρχηγός της, Γιώργος Καραγκούνης, με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την αγάπη του για τη φανέλα με το εθνόσημο αποδεχόμενος την πρόσκληση που του έγινε από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο "Κάρα" είχε μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσει στους διεθνείς για τις δικές του εμπειρίες στην Εθνική αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να δημοσιεύσει video από το όμορφο αυτό συναπάντημα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Youtube.

"Η Εθνική ομάδα είναι για μένα το πιο σημαντικο. Πιστεύω ότι και εσείς εδώ έτσι σκέφτεστε. Σε όποια ομάδα και να παίζετε, στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, πιστεύω ότι μία επιτυχία με την Εθνική ομάδα είναι πάντα μεγαλύτερη", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραγκούνης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ