ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν Σιπ κάλεσε τον Πούγγουρα για να καλύψει το κενό του Παπαδόπουλου

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας σε προπόνηση της Εθνικής
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας σε προπόνηση της Εθνικής INTIME

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας που είχε εξαιρετική παρουσία στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κλήθηκε από τον Τζον Φαν Σιπ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 για να καλύψει το κενό του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο οποίος τραυματίστηκε στα ματς με Γεωργία και Σουηδία.

Ο Φαν Σιπ προχώρησε σε αντικατάσταση του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο οποίος τραυματίστηκε (σ.σ. έπαθε θλάση) και πήρε σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 στη θέση του τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο οποίος εντυπωσίασε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού έχει βρεθεί και στο παρελθόν στις κλήσεις του Ολλανδού τεχνικού αλλά ακόμα δεν έχει γίνει μόνιμο στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τώρα όμως θα είναι στην αποστολή για τα ματς των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γεωργία (9/10) και τη Σουηδία (12/10) εκτός έδρας και θα έχει μια ακόμη ευκαιρία για να δείξει στον ομοσπονδιακό τεχνικό την αξία του.

Λίγη ώρα αργότερα η ΕΠΟ έκανε γνωστή την κλήση του νεαρού στόπερ:

"Ο κ. Τζον Φαντ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση στον Αχιλλέα Πούγγουρα για τους αγώνες με την Γεωργία και την Σουηδία, στο πλαίσιο των European Qualifiers.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής στόπερ είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, τον περασμένο Ιούνιο για τους φιλικούς αγώνες με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες και την Νορβηγία στην Μάλαγα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ