ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Νοκ-άουτ για το ματς με το Μαυροβούνιο ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας | 21 Μαρτίου 2022
Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας | 21 Μαρτίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική στο δεύτερο παιχνίδι της επί εποχής Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο εκτός έδρας την ερχόμενη Δευτέρα (28/3).

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα στη διάθεσή του καταστρώνει τα πλάνα του ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (28/3) που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο εκτός έδρας.

Ο διεθνής στόπερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μηρό και το γεγονός αυτό θα του στερήσει τη δυνατότητα συμμετοχής στο ματς, με τον 35χρονο παίκτη να παρακολουθεί από τον πάγκο τον νικηφόρο αγώνα (0-1) κόντρα στην Ρουμανία την Παρασκευή που σήμανε και το ντεμπούτου του Πογέτ στον γαλανόλευκο πάγκο.

Όσον αφορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, συνεχίζει επί ρουμανικού εδάφους την προετοιμασία του για το νέο φιλικό που θα δώσει, την ώρα που στην ΑΕΚ αναμένουν με αγωνία την επιστροφή του Τζαβέλλα στην Ελλάδα προκειμένου να διαπιστώσουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας της Ένωσης στα playoffs της Super League Interwetten.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ