ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Με τέσσερις αλλαγές η ενδεκάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο

Εθνική Ελλάδας: Με τέσσερις αλλαγές η ενδεκάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο
Ο Λύρατζης INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Εθνικής έξι(!) ώρες πριν από το φιλικό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Μέσα οι Λύρατζης, Μπακασέτας, Παυλίδης και Δουβίκας.

Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ρουμανία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με το Μαυροβούνιο (21:00, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, LIVE SPORT24). Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε φανέλα βασικού στους Λύρατζη, Μπακασέτα, Παυλίδη και Δουβίκα αντί των Ρότα, Μάνταλου, Λημνιού και Γιακουμάκη.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Λύρατζης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Πέλκας, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Νικολάου, Κυριακόπουλος, Γούτας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μάνταλος, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Γιακουμάκης, Κουλούρης.

Στόχος της Εθνικής και σε αυτό το παιχνίδι είναι φυσικά η νίκη. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα η επιτυχία, ακόμη και σε φιλικές αναμετρήσεις, καθώς πρέπει να οικοδομήσει την ανάλογη νοοτροπία. Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε και ο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία. "Όπως είπα πριν από το παιχνίδι, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, να έχουμε την νοοτροπία του νικητή" είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ