ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ετοιμάζεται short list 3-4 προπονητών για τον διάδοχο του Φαν Σιπ

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Νορβηγία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 6 Ιουνίου 2021
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Νορβηγία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 6 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι συζητήσεις για τον νέο ομοσπονδιακό εκλέκτορα, ετοιμάζεται short list 3-4 προπονητών, τελειώνει το θέμα μέσα στον Ιανουάριο.

Μετά το διαζύγιο με τον Τζον Φαν Σιπ, οι άνθρωποι της ΕΠΟ "τρέχουν" το θέμα του υποψήφιου διαδόχου για την άκρη του γαλανόλευκου πάγκου. Οι επόμενες υποχρεώσεις με φιλικούς αγώνες είναι τον Μάρτιο και τα επίσημα ξεκινούν τον Ιούνιο, επομένως δεν υπάρχει τρελή βιασύνη. Στόχος είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή και να αναλάβει ένας άνθρωπος με σχέδιο, όραμα και να έχει τις ικανότητες να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των μεγάλων διοργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους περίπου 30 προπονητές που έχουν προταθεί, ετοιμάζεται μια short list 3-4 προπονητών, από την οποία θα προκύψει ο νέος εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, έχει πάρει επ ώμου το ζήτημα, φυσικά όντας σε άμεση επικοινωνία με τον Τάκη Φύσσα και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημητρίου.

Από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι ζυμώσεις και τα ραντεβού. Ο στόχος είναι μέχρι τις 20-25 Ιανουαρίου να έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα και να έχει βρεθεί ο νέος προπονητής. Το θέμα θα τρέξει άμεσα, έχει ήδη γίνει προεργασία, τα βιογραφικά περνούν από κόσκινο και ακολούθως θα γίνουν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις. Δεν χωράει λάθος επιλογή, η γαλανόλευκη είναι αρκετά χρόνια μακριά από επιτυχίες και πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος.

Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν ισχύουν, ούτε απασχολούν. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης κοιτάζει όλες τις περιπτώσεις μια προς μια, μέχρι να καταλήξει στην τελική του λίστα, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις. Τα χρήματα που δίνει η ΕΠΟ δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτά που έπαιρνε ο Φαν Σιπ (περίπου 600.000 ευρώ), όμως υπάρχουν διαθέσιμοι προπονητές με καλή προϋπηρεσία και εμπειρία. Εν αναμονή, λοιπόν...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ