ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ενσωματώθηκαν όλοι οι διεθνείς για τα φιλικά της γαλανόλευκης

Καρέτσας, Τζόλης και Παυλίδης
Καρέτσας, Τζόλης και Παυλίδης © Eurokinissi

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν όλοι οι διεθνείς παίκτες, με φόντο τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας κόντρα σε Σλοβακία και Βουλγαρία. Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τα εν λόγω παιχνίδια.

Στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν όλοι οι διεθνείς της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν προπόνηση στον Ρέντη για τα φιλικά με την Σλοβακία και τη Βουλγαρία. Αυτή, μάλιστα, είχε μεγάλη ένταση και διάθεση για τα δεδομένα της εποχής, ενώ η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Τρίτης (2/6).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα θα φτάσει στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Παρασκευής (6/6), με φόντο τους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο. Υπενθυμίζεται πως η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται για τους φιλάθλους και αυτή γίνεται  αποκλειστικά από το pame-ethniki.gr και την ticketmaster.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ