ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Πέμπτης

Η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME SPORTS

Με την παρουσία έξι νέων προσώπων, των διεθνών που είχαν κληθεί από την ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών το απόγευμα της Πέμπτης (1/6).

Οι έξι διεθνείς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκαν την Πέμπτη (1/6) στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων με Ιρλανδία και Γαλλία.

Οι Αθανασιάδης, Μάνταλος, Ρότα και Τζαβέλας βρέθηκαν σε έναν γνώριμο για αυτούς χώρο καθώς οι προπονήσεις συνεχίζουν να γίνονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ενώ την πρώτη τους προπόνηση έκαναν και οι Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρξει ρεπό και από τη Δευτέρα 5/6 αναμένεται να υπάρξουν και νέα πρόσωπα.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Γιώργος Αθανασιάδης στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME SPORTS

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προσθήκη έξι διεθνών συνεχίστηκαν σήμερα οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών στο Σεραφείδειο αθλητικό κέντρο ενόψει των αγώνων της με την Ιρλανδία και την Γαλλία για τα European Qualifiers.

Ο Μάνταλος στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Μάνταλος στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν οι παίκτες των οποίων οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν στις 24 Μαΐου, δηλαδή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας).

Ο Κωνσταντέλιας στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Κωνσταντέλιας στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME SPORTS

Επομένως, συνολικά σήμερα προπονήθηκαν 15 διεθνείς και το ίδιο πρόγραμμα θα τηρηθεί έως μεθαύριο Σάββατο (την Κυριακή οι διεθνείς έχουν ρεπό)".

Ο Τζαβέλλας στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Τζαβέλλας στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME SPORTS


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ