ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση ενόψει Κύπρου

Ο Κώστας Τσιμίκας στην προπόνηση της Εθνικής ενόψει του αγώνα με την Κύπρο
Ο Κώστας Τσιμίκας στην προπόνηση της Εθνικής ενόψει του αγώνα με την Κύπρο EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Κύπρο στο πλαίσιο του Nations League, με τη γαλανόλευκη να ολοκληρώνει την προπόνηση την Τετάρτη (21/9) χωρίς προβλήματα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στη Λάρνακα την Κύπρο το Σάββατο (24/9) στο πλαίσιο των ομίλων του Nations League, με τη "γαλανόλευκη" να συνεχίζει την προετοιμασία της.

Το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την Τετάρτη (21/9) την προπόνηση χωρίς προβλήματα, με τους Έλληνες διεθνείς να βρίσκονται άπαντες στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ και να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (22/9).

Υπενθυμίζεται ότι οι Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Γιακουμάκης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Κύπρο, καθώς δέχτηκαν από δύο κίτρινες κάρτες στους αγώνες του Nations League τον περασμένο Ιούνιο. Στο όριο (μία κίτρινη) βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Σιώπης και Βλαχοδήμος.

Η Εθνική μας έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της, καθώς έχει ξεκινήσει με 4Χ4, αλλά ο Ουρουγουανός προπονητής δεν προτίθεται να... πειραματιστεί ιδιαίτερα, καθώς θέλει η ομάδα να κυνηγήσει αυτά τα δύο ματς και να προσθέσει και άλλους βαθμούς στο σακούλι της.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ