ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το μεγάλο ματς κόντρα στην Ολλανδία

Ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα με την Ολλανδία
Ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα με την Ολλανδία INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για τον "τελικό" της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία (16/10, 21:45, Alpha, live από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η Ελλάδα δίνει έναν "τελικό" πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία στην OPAP Arena (16/10, 21:45, Alpha, live από το SPORT24). Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Εθνικής.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γούτας, Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Σιώπης.

Η Εθνική θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, με 3-5-2 και θα βάλει τους Μαυροπάνο, Ρέτσο και Κουλιεράκη ως τριάδα στα στόπερ μπροστά από τον Βλαχοδήμο, με τους Ρότα και Τσιμίκα να παίρνουν όλη την πλευρά στα δύο άκρα.

Ο Κουρμπέλης θα είναι στον άξονα μαζί με Μάνταλο και Μπακασέτα και τον Μασούρα να κινείται πίσω από τον Ιωαννίδη, ο οποίος επιλέχθηκε αυτή την φορά από τον Πογέτ.

Βέβαια, όλα αυτά θα φανούν εκείνη την στιγμή μόλις δούμε την διάταξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην έναρξη του παιχνιδιού.

Μην χάσετε την Game Night:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ