ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Αποχωρήσε από την προπόνηση με ενοχλήσεις ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας | 30 Αυγούστου 2021
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας | 30 Αυγούστου 2021 INTIME

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, λίγο πριν την αναχώρηση της γαλανόλευκης για την Γεωργία.

Έναν έξτρα πονοκέφαλο λίγα 24ωρα πριν το εκτός έδρας ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέκτησε ο Τζον Φαν Σιπ. Αυτός ακούει στο όνομα Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον σέντερ μπακ του Ατρομήτου να μη βγάζει όλη την τελευταία προπόνηση, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, και να αποχωρεί με ενοχλήσεις.

Πλέον, αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τον Φαν Σιπ να μην έχει ούτε τον Γιώργο Τζαβέλλα στη διάθεσή του στην προπόνηση της Τρίτης (05/10) αλλά να αισιοδοξεί πως θα προλάβει ο αριστεροπόδαρος στόπερ της ΑΕΚ το ματς του ερχόμενου Σαββάτου (09/10, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD και OPEN TV, LIVE από SPORT24), στο Μπατούμι απέναντι στην Γεωργία για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Σημειώνεται πως η επόμενη προπόνηση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ