ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ

Εθνική Δανίας: Ο Έρικσεν ένιωσε αμέσως την αγάπη των συμπαικτών του στην επιστροφή του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ποζάρει με το κασκόλ της Μπρέντφορντ | 11 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν ποζάρει με το κασκόλ της Μπρέντφορντ | 11 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν άφησε πίσω του τον κορονοϊό και μπήκε στο αεροπλάνο για Ισπανία, για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Δανίας και να τύχει μίας πολύ όμορφης υποδοχής από τους συμπαίκτες του.

Τι και αν η επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εννέα μήνες μετά από το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί στην πρεμιέρα του Euro 2020, τέθηκε κάποια στιγμή εν αμφιβόλω λόγω της διάγνωσής του με κορονοϊό;

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι αποφασισμένος μετά από το comeback σε συλλογικό επίπεδο μέσω της Μπρέντφορντ να κάνει το ίδιο και με την Δανία και το βράδυ της Τετάρτης (23/3) έστειλε το μήνυμα πως η αντίστροφη μέτρηση για να βγει στο χορτάρι φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο είναι θέμα ημερών.

Ο 29χρονος άσος δεν έχασε χρόνο από τη στιγμή που ξεπέρασε τον κορονοϊό και επιβιβάστηκε άμεσα σε αεροπλάνο, για να βρεθεί στην Μαρμπέγια (Ισπανία) όπου προετοιμάζεται η εθνική Δανίας ενόψει των φιλικών με Ολλανδία (26/3) και Σερβία (29/3) και να δει αγαπημένα του πρόσωπα.

Δεν ήταν άλλα από εκείνα των συμπαικτών του στην εθνική Δανίας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να δημοσιεύει video από την άφιξη του Έρικσεν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή, όπου βίωσε την αγάπη των συμπατριωτών του.

"Καλωσήρθες Κρις. Επιτέλους μπορείς να ενταχθείς στην ομάδα μας και είναι υπέροχο που σε ξαναβλέπουμε", ήταν το μήνυμα με αποδέκτη τον Έρικσεν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ