Εθνική Αγγλίας: Μια ακόμα απώλεια για τα τρία λιοντάρια, χωρίς εννιά παίκτες στο ΟΑΚΑ

Ο Τζαράντ Μπράνθγουεϊτ
@ 2024 Dave Shopland / AP Images
Δεν σταματούν τα προβλήματα για την εθνική Αγγλίας ενόψει του αγώνα με την Εθνική, καθώς τα τρία λιοντάρια ταξιδεύουν στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ.
Αποδεκατισμένη έρχεται η εθνική Αγγλίας στην Ελλάδα, καθώς ο Λι Κάρσλεϊ είδε τον Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ να μένει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Έβερτον ακολούθησε στη χθεσινή (12/11) προπόνηση ατομικό ενώ ούτε σήμερα μπόρεσε να προπονηθεί με αποτέλεσμα να μείνει εκτός. Αυτή η απώλεια δεν διαφοροποιεί τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού των τριών λιονταριών, καθώς τα ρεπορτάζ στην Αγγλία ανέφερε ότι ο Μπράνθγουεϊτ δεν θα έπαιρνε φανέλα βασικού.
Ήδη εκτός μάχης είχαν τεθεί οι: Άαρον Ράμσντεϊλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λέβι Κόλγουιλ, Ντέκλαν Ράις, Μπουκαγιό Σακά, Κόουλ Πάλμερ, Τζακ Γκρίλις και Φιλ Φόντεν.