Έρχονται οι πρώτες μεταγραφές

Διαβάστε λεπτομέρειες από τη συμφωνία του Γκατούζο με τον ΟΦΗ και το πως θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Κρητικών.
Μετά από ένα μίνι σίριαλ Τζενάρο Γκατούζο και Μάνθος Πουλινάκης έδωσαν τα χέρια με τον Ιταλό τεχνικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.
Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε έτοιμος στο Sport24.gr για σκληρή δουλειά και πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Είχαν συμφωνήσει από την Κυριακή
Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε από την Κρήτη, η συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό δεν έκλεισε την Πέμπτη με την ανακοίνωση, αλλά ουσιαστικά επήλθε από την περασμένη Κυριακή (1/6).
Εκείνη τη μέρα Πουλινάκης και Γκατούζο μίλησαν για πολλά θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό του ΟΦΗ τη νέα περίοδο, τις μεταγραφές και την αξιολόγηση του ρόστερ.
Θέλει να αλλάξει πολλά
Ο Ιταλός τεχνικός έχει συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία την οποία θέλει να περάσει με το καλημέρα στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στους Κρητικούς, με πρώτο και καλύτερο τον Ντουντού.
Ναι μεν ο Βραζιλιάνος είχε καλή πρόταση από το Ισραήλ, όμως από την άλλη ο Γκατούζο δεν καιγόταν για την παραμονή του και γι αυτό δεν έγινε προσπάθεια να παραμείνει. Πρωταρχικός στόχος του είναι η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με παίχτες που γνωρίζει ( ήδη ακούγονται κάποια ονόματα από την Ιταλία), όπως και η ανανέωση του συμβολαίου του Μακρή τον οποίο εκτιμά αρκετά.
Με τον Έλληνα άσο υπάρχει συμφωνία που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Τέλος πρέπει να τονίσουμε πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με 2-3 ποδοσφαιριστές οπότε οι φίλοι του ΟΦΗ σύντομα θα δουν τις πρώτες τους μεταγραφές.