“Ερυθρόλευκα” μάτια στο Φέγενορντ – Αϊντχόφεν

Άνθρωπος του Ολυμπιακού, αναμένεται να βρεθεί στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Αϊντχόφεν που ξεκινάει στις 15:30.
Συγκεκριμένα, ο “κατάσκοπος” των πρωταθλητών θα δει παίκτες από τους γηπεδούχους, με τους Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (20 ετών, 1.73μ.) και Nτιέγκο Μάρβιν Μπίσεσβαρ (23 ετών, 1.73μ.) να είναι δύο παίκτες που έχουν προταθεί.
Και οι δύο είναι επιθετικοί, με τον πρώτο μάλιστα να είναι διεθνής μ’ όλες τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας και δεν αποκλείεται να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.
Η Φέγενορντ αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με τους δυο παίκτες δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.
Φυσικά, ο Βαλβέρδε “καίγεται” να ενισχυθεί η ομάδα του σε άλλες θέσεις όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα και του αμυντικού χαφ.