SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης - Παναθηναϊκός Β' 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Βουτσά

Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό Β'
Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό Β' INTIME

Ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β' χάρη σε γκολ του Βουτσά στο 14ο λεπτό για την 6η αγωνιστική της Super League 2 και επέστρεψαν στις νίκες.

Την τρίτη του νίκη πανηγύρισε ο Εργοτέλης στη Super League 2. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού Β' για την 6η αγωνιστική του Β' ομίλου και ανέβηκαν στην 6η θέση με 10 πόντους. Οι πράσινοι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμειναν μακριά από τη νίκη και παρέμεινε στους τέσσερις πόντους.

Ο Εργοτέλης έκανε ιδανικό ξεκίνημα, καθώς μπήκε μπροστά στο σκορ στο 14ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Βουτσάς, ο οποίος βρήκε δίχτυα με ένα εντυπωσιακό γκολ εκτός περιοχής. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν χαμηλός με τους Κρητικούς να κρατούν το προβάδισμά τους.

Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού επηρεάστηκε εμφανώς από τη βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς στο Ηράκλειο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι Κρητικοί κράτησαν μέχρι το φινάλε το προβάδισμα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης, Βουτσάς, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κούατενγκ, Κόνραντ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ, Αντωνιου, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ηλιαδης, Μαραθωνίτης, Αθανασακόπουλος

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ