ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρευνα για Αμπράμοβιτς και Φίτεσε

Έρευνα για Αμπράμοβιτς και Φίτεσε

Η ολλανδική Φιτέσε και ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς εξετάζονται από την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά από καταγγελίες για χειραγώγηση του Ρώσου μεγιστάνα προς τις κατά καιρούς διοικήσεις του συλλόγου του Άρνεμ.

Η ολλανδική ομάδα είχε αγαστή συνεργασία με τους Λονδρέζους και υπήρξε προνομιακός εταίρος αυτής σε θέματα μεταγραφών.

Την φετινή σεζόν ο σύλλογος του Άρνεμ έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί από την Τσέλσι, τους Μπερτράν Τραορέ, Λούκας Πιαζόν, Πάτρικ φαν Άαχολτ και Κρίστιαν Ατσού, κάτι που βεβαίως απέφερε καρπούς στους Ολλανδούς που βρίσκονται στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης.

Μάλιστα υπήρξε και αλλαγή στον προεδρικό θώκο, καθώς, τον Μεράμπ Χορδάνια αντικατέστησε ο Αλεξάντερ Τσιγκρίνσκι, πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι καταγγελίες προς τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Τσέλσι προέρχονται από τον απερχόμενο πρόεδρο της Φιτέσε και ο οποίος τονίζει: "Θέλω να πω την αλήθεια στον κόσμο της Φίτεσε. Ήθελα να παλέψουμε για τον τίτλο αλλά το Λονδίνο δεν με άφησε. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο προπονητής Φρεν Ρούτεν αποχώρησε τον Ιούνιο. Τον περασμένο χειμώνα ήμασταν φαβορί στην κούρσα για τον τίτλο. Θέλαμε να πάρουμε ένα παίκτη, τον Κέβιν Λιρντάμ αλλά το Λονδίνο μας το απαγόρευσε. "

Η επίσημη απάντηση από την διοίκηση του συλλόγου δεν άργησε να έρθει αν και με κάπως ειρωνικό τρόπο: "Οι κατηγορίες του Μεράπ Χορδάνια είναι ένα κακό πρωταπριλιάτικο αστείο"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ