ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie: Ασίστ ο Χατζηδιάκος κόντρα στον Μπάρκα, τραυματίστηκε ο Τζόλης

Eredivisie: Ασίστ ο Χατζηδιάκος κόντρα στον Μπάρκα, τραυματίστηκε ο Τζόλης
TWITTER

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έβγαλε την ασίστ στη νίκη της Άλκμααρ κόντρα στην Ουτρέχτη των Βασίλη Μπάρκα και Τάσου Δουβίκα. Ο Χρήστος Τζόλης μπήκε αλλαγή και τραυματίστηκε στο γόνατο στην ήττα της Τβέντε από τη Φέγενορντ.

Η Άλκμααρ έφυγε νικήτρια με 2-1 από την Ουτρέχτη σε ακόμα ένα παιχνίδι της Eredivisie με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος έβγαλε την ασίστ για τον Γιουκινάρι Σουγκαβάρα στο 68ο λεπτό.

Ο Έλληνας αμυντικός που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ είχε ανέβει για μία στημένη φάση και έγινε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής. Πέρασε μία κάθετη στον Ιάπωνα επιθετικό κι αυτός έκανε μία ντρίμπλα και σημείωσε το 2-0, νικώντας τον Βασίλη Μπάρκα στην εστία των γηπεδούχων.

Ο έτερος Έλληνας της Ουτρέχτης, ο Τάσος Δουβίκας, κλήθηκε για βοήθεια στο 74ο λεπτό, ενώ ο Έλληνας επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, παραμένει στα πιτς λόγω τραυματισμού.

Στο Ρότερνταμ, η Φέγενορντ έκαμψε την αντίσταση της Τβέντε με 2-0, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει ένας βαθμός πριν από τη σέντρα του αγώνα στο Ντε Κάιπ. Οι Ορκούν Κεκτσιού και Ντάβιντ Χάνκο έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Άρνε Σλοτ, ωστόσο η ελληνική είδηση προήλθε από το "στρατόπεδο" των ηττημένων.

Ο Ρον Γιανς έβαλε στον αγώνα τον Χρήστο Τζόλη στο 58' κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, όμως ο διεθνής εξτρέμ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κι έγινε αλλαγή στο 66', χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ