ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Equipe: "Η Παρί συμφώνησε με Ράμος, περνάει από ιατρικά"

Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2018
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2018 @ 2018 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Μία ανάσα από το να ολοκληρώσει το πολυθρύλητο deal με τον Σέρχιο Ράμος είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και πως ο Ισπανός στόπερ ενδέχεται να περάσει από ιατρικά την Τρίτη.

Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια στην υπηρεσία της "βασίλισσας" ο Σέρχιο Ράμος μοιάζει έτοιμος να γυρίσει οριστικά σελίδα στην καριέρα του και να κουνήσει μαντήλι στην Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος, για να ανοίξει διάπλατα την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Equipe", με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα να αναφέρει πως το απόγευμα της Δευτέρας (5/7) επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία μεταξύ του έμπειρου στόπερ και πως είναι πολύ πιθανό να περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του γαλλικού συλλόγου.

Το εν λόγω μέσο δεν δίνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη, ενώ στο σχετικό κείμενο επισημαίνει πως η ομάδα του Ποτσετίνο προσθέτει έναν παίκτη με τρομερές ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο ρόστερ της, που είχε ως μοναδικό ψεγάδι τα προβλήματα τραυματισμών που έβγαλε την περασμένη σεζόν.

"Μαζί με τον Μαρκίνιος και τον Κιμπεμπέ, η Παρί εντάσσει και έναν τρίτο στόπερ παγκόσμιας εμβέλειας στο δυναμικό της, ενώ με την κίνηση αυτή σπρώχνει προς την πόρτα της εξόδου κάποιον εκ των Ντιαλό ή Κέρερ", καταλήγει το σχετικό κείμενο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ