ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Equipe για Λιονέλ Μέσι: "Η Ίντερ Μαϊάμι ηγείται της κούρσας για να τον αποκτήσει"

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι 2022 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Η Ίντερ Μαϊάμι ηγείται της κούρσας για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Equipe. Την ίδια στιγμή στην Ισπανία ανέφεραν ότι στην Μπαρτσελόνα είναι πλέον απαισιόδοξοι για να τον αποκτήσουν.

Το σίριαλ για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται. Δημοσίευμα της Mundo Deportivo ανέφερε ότι στην Μπαρτσελόνα υπάρχει πλέον απαισιοδοξία για την απόκτησή του και λίγα λεπτά μετά η Equipe σε δικό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι πλέον η Ίντερ Μαϊάμι ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Αργεντινού.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Μέσι προτεραιότητα αποτελεί πάντα η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα (και η σύζυγός του Αντονέλα επιθυμεί την επιστροφή στη Βαρκελώνη), ωστόσο υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που κάνουν δύσκολη την επιστροφή. Μάλιστα η εν λόγω πηγή δεν αποκλείει το σενάριο να αγωνιστεί ο Μέσι δανεικός στην Μπαρτσελόνα από την Ίντερ Μαϊάμι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι ζήτησε από την Αλ Χιλάλ να παγώσουν οι διαπραγματεύσεις για έναν χρόνο. Η Equipe αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο "Pulga" και η σύντροφός του δεν βλέπουν με καλό μάτι το να αγωνιστεί στον αραβικό κόλπο.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ