ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επόμενο βήμα τηλεοπτικά, Καραϊσκάκη

Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός βαδίζει στο δρόμο που χάραξε γι αυτόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης το καλοκαίρι, όμως ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων σχεδιάζει εδώ και καιρό τις επόμενες κινήσεις του. Ακούραστο δίδυμο στα χαφ με Ιμπαγάσα και Μοντεστό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού φρόντισε να κλείσει μία προς μία όλες τις πληγές της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, στελεχώνοντας με δικούς του ανθρώπους την διοίκηση και κάνοντας μεταγραφές ουσίας για την ομάδα.

Εκτός όλων αυτών όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αγόρασε και το 50% της εταιρίας Καραϊσκάκη ΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη, όμως όπως όλα δείχνουν επόμενο διάστημα θα κινηθεί και για το υπόλοιπο ποσοστό.

Αυτό ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη που αγόρασε το 50% πριν από δυο χρόνια, σε μία κίνηση που πολλοί την θεώρησαν ως προπομπό της συμμετοχής του σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΠΑΕ.

Τελικά ο Λαυρεντιάδης έκανε πίσω, όμως το ποσοστό παραμένει στην κατοχή του με όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν θέλει να αποκτήσει το 100% και δεν αποκλείεται μέχρι το καλοκαίρι να μιλήσει με τον γνωστό επιχειρηματία για την αγορά του ποσοστού του.

Εκτός όλων αυτών ένα ακόμα θέμα που “καίει” τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού είναι και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το καλοκαίρι το συμβόλαιο με την ΝΕΤ ολοκληρώνεται και όπως είναι λογικό θα πρέπει να εξετασθούν όλες οι προτάσεις.

Ο Ολυμπιακός εισέπραττε 8.5 εκ. ευρώ από την ΝΕΤ (το μεγαλύτερο και με διαφορά ποσό από κάθε άλλη ομάδα) όμως δύσκολα θα μπορέσει να βρει κάποιο ανάλογο λόγω των οικονομικών συγκυριών.

Έτσι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να φανεί ποια θα είναι η στάση του Μαρινάκη. Σύμπλευση μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της SuperLeaugue ή ο μοναχικός δρόμος;

Ακούραστοι εργάτες

Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοντεστό έχουν επωμιστεί όλο το βάρος στη μεσαία γραμμή κυρίως στον ανασταλτικό τομέα, παρότι κανένας από τους δυο δεν παίζει, κανονικά, εκεί.

Παρόλα αυτά οι δυο άσοι τα πάνε καλά μέχρι στιγμής, όμως λίγο η ηλικία (35 ο Ισπανός και 33 ο Γάλλος) λίγο τα συνεχή παιχνίδια έχουν προβληματίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που βλέπει τους Ουρτάδο και Ντουντού και συνεχίζουν να πονάνε.

Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ισπανός τεχνικός ελπίζει να έχει τον Ντουντού έστω στον πάγκο, σε περίπτωση που δεν πάει καλά το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ