ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εποχή Αναστόπουλου-παγώνουν τα μεταγραφικά

Εποχή Αναστόπουλου-παγώνουν τα μεταγραφικά
Αναστόπουλος

Αλλάζει ο σχεδιασμός στον ΠΑΣ μετά την πρόσληψη του Αναστόπουλου. Τεχνικός διευθυντής ο Γεωργούλης

Αν υπήρχε μια επιλογή για τον πάγκο του ΠΑΣ σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν σίγουρα η καλύτερη.
Ο 52χρονος τεχνικός επέστρεψε για πέμπτη φορά (1999, 2001, 2003, 2007 οι προηγούμενες) στον πάγκο του "Άγιαξ της Ηπείρου", έχοντας αρκετά δύσκολο έργο αυτή τη φορά, αφού ο ΠΑΣ θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα πολλά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών τόσο στην περίοδο του Παράσχου όσο και σε αυτή του Θύμιου Γεωργούλη, έβαλαν σε σκέψεις τον Γιώργο Χριστοβασίλη, που τελικά πήρε την απόφαση να βρει μια λύση για τον πάγκο της ομάδας.

Ο κ. Γεωργούλης βέβαια αποτελεί κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην ομάδα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά και υπεύθυνου για άλλα ζητήματα του συλλόγου.

Αλλάζουν οι μεταγραφικοί στόχοι

Με την πρόσληψη του "Αναστό", είναι σίγουρο πως θα αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, με τον 52χρονο τεχνικό να προτιμά περισσότερο Έλληνες ποδοσφαιριστές "ψημένους" στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το ρίσκο ξένων παικτών που θέλουν χρόνο προσαρμογής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί το κατά πόσο θα αλλάξει η στρατηγική στις μεταγραφές, από τις πρώτες κινήσεις του συλλόγου.













TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ