ΕΠΟ

ΕΠΟ: Συγχαρητήρια στον διαιτητή, Αργύρη Κατσίνη που έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή

ΕΠΟ: Συγχαρητήρια στον διαιτητή, Αργύρη Κατσίνη που έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή

Η ΕΠΟ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Αργύρη Κατσίνη, ο οποίος με την παρέμβασή του έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ελλοπιακός - Ατρόμητος Πειραιά στη Γ' Εθνική.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ελλοπιακός - Ατρόμητος Πειραιά και οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα Γ Εθνικής. Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της συνεχάσρη τον Αργύρη Κατσίκη για την γρήγορη και σωτήρια, όπως αποδείχθηκε συνδρομή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η ΕΠΟ και ΚΕΔ/ΕΠΟ συγχαίρουν τον διαιτητή Αργύρη Κατσίνη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ο οποίος με την έγκαιρη παρέμβαση του έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ελλοπιακός – Ατρόμητος Πειραιά για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο εν λόγω διαιτητής αντιλήφθηκε έγκαιρα τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τη ζωή τού παίκτη. Το περιστατικό αυτό δείχνει την ανθρώπινη πλευρά των αξιωματούχων διαιτησίας, αλλά και την εκπαίδευσή τους και μας κάνει όλους να αισθανόμαστε περήφανοι. Η ΚΕΔ θα επιβραβεύσει τον διαιτητή στο προσεχές διάστημα".

TAGS ΕΠΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ