ΕΠΟ

ΕΠΟ: Στο τραπέζι της Εκτελεστικής Επιτροπής ο τελικός του Κυπέλλου της σεζόν 2023-24

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας INTIME

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε μια πρώτη συζήτηση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2023-24 και δεν αποκλείεται η προκήρυξη να περιλαμβάνει και διπλό τελικό ως επιλογή.

Η σεζόν 2022-23 ολοκληρώθηκε με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, έναν τελικό ο οποίος πέρασε από χίλια κύμματα για το που και πότε θα διεξαχθεί.

Οπότε για να μην υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα του χρόνου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ άρχισε ήδη να συζητάει το τι μέλλει γενέσθαι με τον τελικό της σεζόν του 2023-24, ούτως ώστε να μην υπάρξουν ανάλογα προβλήματα, αλλά και για να προβλεφθούν όλα στη φετινή προκήρυξη και να μην μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.

Αρχικά, ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν ήταν η ημερομηνία και η επικρατέστερη είναι αυτή της 18ης Μαϊου 2024. Επίσης, τέθηκε ως συζήτηση το αν θα πρέπει να γίνει διπλός τελικός.

Κάποια μέλη της επιτροπής σημείωσαν πως θα πρέπει να υπάρχει σαν πρόβλεψη αλλά να μην είναι υποχρεωτικός και η ΕΠΟ να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει ανάλογα την περίσταση.

Σε εκείνο το σημείο ο Μάκης Γκαγκάτσης από την πλευρα του ΠΑΟΚ εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του ενώ ο κ. Αλεξίου από πλευράς ΑΕΚ είπε πως σε καμία χώρα πλέον δεν γίνεται διπλός τελικός.

Ενά ακόμη θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν το γήπεδο διεξαγωγής. Και εκεί η ιδέα ήταν να κλειστούν από τώρα οι συμβάσεις με τα υποψήφια γήπεδα, ώστε μετά να μην υπάρχει πρόβλημα.

Όλα αυτά βέβαια σε μια διερευνητική συζήτηση και όχι κάποια απόφαση ή πρόταση από πλευράς της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ με την όποια απόφαση να την παίρνει η εκτελεστική επιτροπή σε επόμενη συνεδρίαση.

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ