ΕΠΟ

ΕΠΟ: Πρόστιμα της πειθαρχικής επιτροπής σε Ολυμπιακό και Καραπαπά

Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ολυμπιακού
Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την επιβολή προστίμων στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Κώστα Καραπαπά για διαφορετικά παιχνίδια.

Πρόστιμα μοίρασε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Κώστα Καραπαπά. Για την πειραιώτικη ΠΑΕ η χρηματική ποινή είχε να κάνει για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ενώ ο Κώστας Καραπαπάς τιμωρήθηκε για "δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων μέσω δημόσιων δυσμενών κρίσεων", στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει στον Κώστα Καραπαπά, αξιωματούχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 15.100 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων μέσω δημόσιων δυσμενών κρίσεων, στο πλαίσιο του αγώνα της 17.10.2022, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα της Super League).

-Επιβάλλει, κατά πλειοψηφία, σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνολική χρηματική ποινή 14.500 ευρώ (αγώνας της 12.04.2023, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet)
".

TAGS ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ