ΕΠΟ

ΕΠΟ: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τον Μπαλτάκο και τον προσκάλεσε σε συνάντηση

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος INTIME

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο συνεχάρη μέσω τηλεφώνου τον Τάκη Μπαλτάκο για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ, ενώ τον κάλεσε σε συνάντηση στη Ζυρίχη.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συνεχάρη τον Τάκη Μπαλτάκο για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.

Παράλληλα του απηύθυνε πρόσκληση για συνάντηση, καλώντας στην έδρα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, είχε ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο κ. Ινφαντίνο κάλεσε τον κ. Μπαλτάκο και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και την ευρύτατη αποδοχή που έτυχε από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Παράλληλα, του μετέφερε ότι μπορεί να υπολογίζει στην προσωπική του υποστήριξη και του απηύθυνε πρόσκληση ώστε άμεσα ο κ. Μπαλτάκος να επισκεφτεί την έδρα της FIFA στη Ζυρίχη για να γνωριστούν εκ του σύνεγγυς και να συζητήσουν όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο"
.

TAGS ΕΠΟ FIFA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ