ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο εκλεκτός της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο εκλεκτός της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής
Ο Γκουστάβο Πογέτ INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας όπως έκανε γνωστό η ελληνική ποδοσφαρική ομοσπονδία και μένουν τα τυπικά για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο εκλεκτός της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας όπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία μέσω επίσημης ανακοίνωσης της. Σε αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων πως έχει επιλέξει τον Πογέτ για τη συγκεκριμένη θέση και μένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το "deal".

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέλεξε τον Gustavo Poyet για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη και τον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας.

Αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 3 Μαρτίου 2022 με θέμα την επικύρωση του διορισμού των μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

* Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Γ.Σ. Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ