ΕΠΟ

ΕΠΟ: Επιστολή στους υπουργούς για συνάντηση με τους διαιτητές

Τα γραφεία της ΕΠΟ | Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
Τα γραφεία της ΕΠΟ | Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως απέστειλε επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους διαιτητές που ήταν ένα από τα πρώτα αιτήματα των Ελλήνων ρέφερι.

Ένα από τα πρώτα αιτήματα των Ελλήνων διαιτητών ήταν να συναντηθούν απευθείας με στελέχη της Κυβέρνησης ή και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για να του εκφράσουν τα παράπονα του και τις ανησυχίες τους.

Κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι την Τρίτη (12/12) το μεσημέρι, όταν και υπήρξε σχετική ανακοίνωση πως έκανε γνωστό πως η ΕΠΟ απέστειλε επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους διαιτητές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τις επιστολές αυτές ζητείται συνάντηση των υπουργών με αντιπροσωπεία των διαιτητών, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ