ΕΠΟ

ΕΠΟ: Επικυρώθηκε η άνοδος του Μακεδονικού στη Super League 2, σε εκκρεμότητα η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα

Οι παίκτες του Μακεδονικού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ
Οι παίκτες του Μακεδονικού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ επικύρωσε την άνοδο του Μακεδονικού, της Παναχαϊκής και της Προοδευτικής στη Super League 2, ενώ ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του Αγροτικού Αστέρα.

Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος της Γ' Εθνική για την άνοδο στη Super League 2 από την ΕΠΟ. Ο Μακεδονικός πήρε και τυπικά την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, μετά την προσφυγή της Κοζάνης στο CAS. Μαζί ανεβαίνουν η Παναχαϊκή και η Προοδευτική. Αναμονή για τον Αγροτικό Αστέρα, εξαιτίας των προσφυγών του Ορφέα και του Πανδραμαϊκού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σε εφαρμογή αποφάσεων του CAS: α. Με την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων επιστρέφονται στην ΑΕ Λευκίμη οι αφαιρεθέντες βαθμοί και κατά συνέπεια η ομάδα παραμένει στη Γ’ εθνική και υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ.

β. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League2. Κατά συνέπεια στην επόμενη κατηγορία προβιβάζονται οι Παναχαϊκή Προοδευτική, Μακεδονικός (σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα). Σε προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συζητηθεί το θέμα του ΑΟ Κοζάνης".

TAGS ΕΠΟ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ