ΕΠΟ

ΕΠΟ: Εμπλοκή με τον Ιταλό διαιτητή του ντέρμπι, προσπάθειες να "τελειώσει" άμεσα ο Μπένετ

Ο Μπένετ στο Ιωνικός - Λεβαδειακός
Ο Μπένετ στο Ιωνικός - Λεβαδειακός INTIME

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, δεν έχει προχωρήσει ακόμα στον ορισμό του Σιμόνε Σότσα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ καθώς επιμένει στον δικό του ορισμό και στην ΕΠΟ προσπαθούν να τελειώσουν άμεσα τον Άγγλο.

Την Παρασκευή (22/9) το μεσημέρι η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως βρήκε στο πρόσωπο του Ιταλού διαιτητή Σιμόνε Σότσα τον ρέφερι που θα σφυρίξει στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, δεν έχει προχωρήσει ακόμα στον ορισμό του Ιταλού καθώς επιμένει στον δικό του, αρχικό ορισμό, με τον Σιδηρόπουλο.

Στην ΕΠΟ προσπαθούν να τελειώσουν άμεσα τον πρόεδρο της ΚΕΔ, ο οποίος βάσει κανονισμών είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει τους ορισμούς, και είτε να τα βρουν μαζί του για να παραιτηθεί, είτε ακόμα και να λύσουν τη συνεργασία μαζί του τις επόμενες ώρες και δεδομένα πριν το ματς της Δευτέρας.

Έτσι ώστε να οριστεί προσωρινά ένας άλλος πρόεδρος στην ΚΕΔ ο οποίος και θα αναλάβει τους ορισμούς και φυσικά θα ορίσει τον Σιμόνε Σότσα στο ντέρμπι.

Το πιθανότερο είναι πως θα συγκληθεί η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ, το Σάββατο το πρωί, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες καθώς πιέζει ο χρόνος με το ντέρμπι να έχει οριστεί για τη Δευτέρα το βράδυ.

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ