ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΟ: Έκτακτη επιχορήγηση 40 χιλιάδων ευρώ στις πληγείσες από τις πυρκαγιές ΕΠΣ

Στιγμιότυπο από τις αναζοπυρώσεις στη Βόρεια Εύβοια
Στιγμιότυπο από τις αναζοπυρώσεις στη Βόρεια Εύβοια PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η ΕΠΟ αποφάσισε να να δώσει έκτακτη επιχορήγηση στις οκτώ ΕΠΣ οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ύψους 40 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να στηρίξουν τα σωματεία που υπέστησαν ζημιές.

Η ΕΠΟ στη χθεσινή (09/08) στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων αποφάσισε να καταβάλλει έκτακτη επιχορήση ύψους 40 χιλιάδων ευρώ, προς τις οκτώ ΕΠΣ (Ευβοίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Γρεβενών) που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Η επιχορήγηση αυτή στοχεύει στη στήριξη των πληγέντων σωματείων, με την κάθε ΕΠΣ να λαμβάνει συνολικά πέντε χιλιάδες ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την υπ΄ αριθμ. 15/09.08.2021 συνεδρίασή της, ενέκρινε την καταβολή έκτακτης επιχορήγησης 40.000 ευρώ συνολικά για την ενίσχυση ποδοσφαιρικών σωματείων που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές".

"Η επιχορήγηση υλοποιείται μέσω των ΕΠΣ Ευβοίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Γρεβενών, στη δύναμη των οποίων ανήκουν τα πληγέντα σωματεία. Κάθε ΕΠΣ επιχορηγείται με το ποσό των 5.000 ευρώ".

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ