ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Είμαστε σε επικοινωνία με την UEFA για τους elite διαιτητές"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος EUROKINISSI

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στην συνέχεια των playoffs, ύστερα κι από την επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Σε διευκρινήσεις σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στη συνέχεια των playoffs της Stoiximan Super League προχώρησε η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης. Η Ομοσπονδία παρουσίασε τα βήματα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, ύστερα κι από την επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στην συνέχεια των playoffs, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

α) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στην Nyon την Τρίτη 28.03.2023.

β) Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της UEFA μερικές μέρες πριν ζητώντας elite διαιτητές.

γ) Του γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αντίστοιχη επιστολή είχε αποστείλει και η SL1.

δ) H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

ε) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής.

στ) Η επιστολή απεστάλη την επόμενη ημέρα Τετάρτη 29.3.2023.

ζ) Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ