ΕΠΟ

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η νέα σύνθεση της ΚΕΔ με αρχιδιαιτητή τον Μπένετ

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η νέα σύνθεση της ΚΕΔ με αρχιδιαιτητή τον Μπένετ
INTIME SPORTS

Ο Στιβ Μπένετ είναι και με τη βούλα ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, καθώς εγκρίθηκε η εισήγησή του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η νέα σύνθεση της ΚΕΔ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στην οποία νέος αρχιδιαιτητής θα είναι ο Στιβ Μπένετ, μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία ποδοσφαίρου επισημαίνει ότι για τη νέα ΚΕΔ έχει μπει "μαχαίρι" περίπου στο μισό (53%) στα τρία "ξένα" μέλη της νέας ΚΕΔ, σε σχέση με την αμοιβή των προηγούμενων ξένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος - Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας - Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου - Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι οκ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ