ΕΠΟ

ΕΠΟ: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Τετάρτης για τον διάδοχο του Μπένετ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος EUROKINISSI SPORTS

Το πρόσωπο που θα διαδεχτεί του Στιβ Μπένετ στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ παραμένει ακόμη ένας άλυτος γρίφος, καθώς αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα όριζε τον νέο αρχιδιαιτητή.

Με επιστολή που απέστειλε το πρωί του Σαββάτου (23/09) ο Στιβ Μπένετ στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να τρέχουν εδώ και λίγα 24ωρα τις σχετικές διαδικασίες για να βρεθεί ο διάδοχος του Άγγλου στο νεαραλγικό αυτό πόστο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε προαναγγείλει πως την Τετάρτη θα συνεδρίαζε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ορίσει τον νέο αρχιδιαιτητή, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί τελικά, αφού έγινε γνωστό πως η εν λόγω συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Αιτία το γεγονός πως παρά τις όποιες ζυμώσεις, δεν έχει βρεθεί ακόμη ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για να πιάσει την "καυτή πατάτα" και να αναλάβει το ρόλο που ασκούσε μέχρι πρότινος ο Μπένετ, με τις όποιες εξελίξεις πάνω στο φλέγον αυτό ζήτημα να μετατίθεται για τα προσεχή 24ωρα.

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ