Επιβεβαιώθηκε το “όχι” στην ΑΕΚ

Το έκτακτο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα ολοκληρώθηκε και η απόφαση που βγήκε επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr το πρωί του Σαββάτου για το προβάδισμα του κ. Μονεμβασιώτη στην "άτυπη κούρσα" με την ΑΕΚ. Οι μετοχές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, θα περάσουν στα χέρια του "Mr Βενέτης".
Το πρωί του Σαββάτου (17/5) το Sport24.gr σας ενημέρωσε πρώτο πως ο Ερασιτέχνης Απόλλων, θέλοντας και μη, σεβόμενος τον κόσμο της ομάδας θα έδινε το ΟΚ στον κ. Μονεμβασιώτη για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ από τον κ. Βελλή, αρνούμενη την εξαιρετική προσφορά της ΑΕΚ.
Ο κόσμος πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση (να μην μπει άλλη ομάδα στην Ριζούπολη), όπως το ίδιο είχε θέσει ως όρο και ο νέος μεγαλομέτοχος (όπως όλα δείχνουν) κ. Μονεμβασιώτης. Μπροστά σε αυτές τις επιλογές, ο Ερασιτέχνης της Ελαφράς Ταξιαρχίας αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και άναψε το πράσινο φως για την μεταβίβαση των μετοχών.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέραμε και στο πρωινό ρεπορτάζ, πως ο Ερασιτέχνης Απόλλων θεώρησε εξαιρετική την πρόταση της ΑΕΚ, άνθρωποι του την χαρακτήρισαν δεύτερη καλύτερη μετά από αυτή του Σωκράτη Κόκκαλη προ 14ετίας και μάλιστα ένιωθαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη για την εξαιρετική του πρόταση σε μια τέτοια εποχή.
Στο μυαλό των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, τα χρήματα προορίζονταν για το προπονητικό κέντρο του Απόλλων (επιτέλους), καθώς μέχρι σήμερα όπως ήταν και το παράπονο που μας εκφράστηκε, κανείς μεγαλομέτοχος δεν έδειξε ποτέ την διάθεση ο Απόλλων Σμύρνης, να έχει το δικό του προπονητικό κέντρο.