ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαίωση από Ιταλία για Ιμπάρμπο και Παναθηναϊκό

Επιβεβαίωση από Ιταλία για Ιμπάρμπο και Παναθηναϊκό

Η ιστοσελίδα TMW κάνει λόγο για επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για το δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο, τη στιγμή που η Κάλιαρι συζητά μόνο την πώληση του. (VIDEOS)

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο επανήλθε στην ελληνική επικαιρότητα, αυτή τη φορά στου Παναθηναϊκού και όχι στης ΑΕΚ, όπως τον Ιανουάριο. Την αφορμή αποτέλεσε ο ίδιος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας "A LA CARTA".

Ο 26χρονος επιθετικός υποστήριξε ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό και τη Βαλένθια, ενώ η Κάλιαρι προτίθεται να πουλήσει τα δικαιώματα του και όχι να τον παραχωρήσει με δανεισμό. Στο μεταξύ, αυτή τη χρονική περίοδο ο Ιμπάρμπο αγωνίζεται ως δανεικός στην Ατλετικο Νασιονάλ στην πατρίδα του.

Ωστόσο, με βάση την αναφορά της ιταλικής ιστοσελίδας "tuttomercatoweb", ο Ιμπάρμπο δεν πρόκειται να έρθει στην Αθήνα. Διότι το ρεπορτάζ της "TMW" αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει για το δανεισμό του Κολομβιανού στράικερ, τη στιγμή που η Κάλιαρι συζητά την πώληση του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κάλιαρι για να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του την επόμενη σεζόν. Ακόμα, ο Στραματσόνι φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη για τον Ιμπάρμπο, εξ' ου και η επιμονή του να συνεργαστούν.

Δείτε βίντεο με τις ικανότητες του Ιμπάρμπο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ