ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίθεση στη διαιτησία από την Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΑΤΑΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΑΤΑΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα, όπου ηττήθηκε με 3-1 και είναι μια ανάσα από τον υποβιβασμό στη Football League.

Η Κέρκυρα ηττήθηκε 1-3 από τον Αστέρα Τρίπολης στο νησί των Φαιάκων και είναι μια ανάσα από τον υποβιβασμό στη Football League, αφού αναζητά ένα θαύμα στις δυο αγωνιστικές που απομένουν, ευρισκόμενη στο -5 από τη Λαμία.

Πάντως, στην Κέρκυρα είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Παπαδόπουλου κόντρα στους Αρκάδες, θεωρώντας ότι έπαιξε ρόλο στην ήττα. Πέρα από τον ρέφερι Παπαδόπουλο, έχουν παράπονα και από τον βοηθό του, Καραγκιζόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αποστολή εξετελέσθη!

Σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας μας γίναμε μάρτυρες των συνεχιζόμενων λανθασμένων αποφάσεων της διαιτησίας. Συγχαρητήρια κ. Παπαδόπουλε για το ανύπαρκτο φάουλ και κάρτα στο 42′ για το 0-1 της φιλοξενούμενης ομάδας. Συγχαρητήρια κ. Καραγκιζόπουλε για το 0-2 στο 47′ με 2 μέτρα οφσάιντ (θα το έδινε και ο Μποροβήλος) της φιλοξενούμενης ομάδας. Κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να χαίρεστε την εξυγίανση…Καληνύχτα σας!!! Αποστολή εξετελέσθη!!".

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Επίθεση στη διαιτησία από την Κέρκυρα
Επίθεση στη διαιτησία από την Κέρκυρα
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ