Επιστροφή του Μπόατενγκ

Στην ενδεκάδα της Ξάνθης αναμένεται να βρίσκεται την Κυριακή ο Τζορτζ Μπόατενγκ στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Ο Ολλανδός μέσος αναμένεται να αγωνιστεί μαζί με τον Φλίσκα στη μεσαία γραμμή, επιστρέφοντας στο βασικό σχήμα,
Όλα αυτά λόγω και της απουσίας του Αντεφέμι, ο οποίος μαζί με τον Κατόνγκο είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα προλάβουν και την προπόνηση της Παρασκευής.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι απομένει μόνο η προπόνηση του Σαββάτου για να γυμναστούν με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι πιθανότατα θα βρίσκονται στον πάγκο.
Κατά τα άλλα στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Μαρσελίνιο και Μπέρτος που ήταν τιμωρημένοι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αναφορικά με την επίθεση, θέση διεκδικεί με πολλές πιθανότητες, ο Βλάσσης Καζάκης ενώ για το αριστερό άκρο μοιρασμένες πιθανότητες έχουν οι Στιούαρτ και Τζάγκι.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ρίξει το βάρος στην τακτική τις τελευταίες μέρες και στο στρατόπεδο των ακριτών η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα, η ομάδα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να ανασάνει βαθμολογικά.