Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης επανήλθαν στις προπονήσεις την Πέμπτη και ενώ πλέον θα αρχίσει και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν
Το ποδοσφαιρικό τμήμα επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς δουλεύοντας σε προπονητικά τετράγωνα με ασκήσεις για κυκλοφορία και ολοκλήρωσε την προπόνηση με διπλό στο μισό γήπεδο.
Άδεια για προσωπικούς λόγους είχαν οι Βάλλας, Παπαδημητρίου και Μπούγκα, ενώ ο Στρμπα θα ακολουθήσει δεκαήμερη ξεκούραση και θα αρχίσει ξανά προπονήσεις με την Εθνική Σλοβακίας για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ.
Για την Πολωνία θα αναχωρήσει το Σάββατο ο Zίεντσουκ όπου θα υποβληθεί την Τρίτη σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού.
Για την Παρασκευή έχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα το απόγευμα.
Όσον αφορά στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν μετά την παραμονή του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο, πλέον θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και ένας από αυτούς είναι και ο Μάουρο Πόι.