ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφή Μελίσση, πρώτη για Τομάς Γκονθάλεθ στη Βέροια

Επιστροφή Μελίσση, πρώτη για Τομάς Γκονθάλεθ στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφές αλλά και απουσίες για τον Θωμά Γράφα στην Βέροια ο οποίος έχει στην διάθεση του τον Μελίσση και για πρώτη φορά τον Τομάς Γκονθάλεθ αλλά παράλληλα δεν υπολογίζει στους Μπαλάφα, Κάλβο και Σαρπόνγκ.

Μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον Αστέρα οι παίκτες της Βέροιας στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στο ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά. Οι παίκτες του Θωμά Γράφα μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να συνεχίσουν παίρνοντας και άλλους βαθμούς.

Ο νεαρός τεχνικός είδε τον Μελίσση να τίθεται στη διάθεση του ενώ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν μπορεί να υπολογίζει στον Τόμας Γκονθάλεθ. Αντίθετα δεν θα παίξει ο Μπαλάφας που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (30/10/2016, 17:15).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Αραγονές, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Μελίσσης, Ναβαλόφσκιi, Άντονις, Τομάς Γκονθάλεθ, Χαροντάκης, Άρσε, Σισίνιο, Λινάρδος, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Καπετάνος και Βίτι".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ