ΠΑΟΚ

Επιστολή Σαββίδη στον Μαρινάκη

Επιστολή Σαββίδη στον Μαρινάκη
Σαββίδης INTIME SPORTS

Διαβάστε τι αναφέρει στην πρόσκληση που έστειλε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ιβάν Σαββίδης.

Πρόσκληση στον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσουν μαζί τον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφάρει: "Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με επιστολή του προσκάλεσε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (16/4, 20.00) μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι «μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά πράγματα, ωστόσο εκτιμώ ότι μπορούμε να τα παραμερίσουμε και να παρακολουθήσουμε μαζί ένα καθαρά αθλητικό γεγονός, το οποίο θα καθηλώσει τη χώρα».

Καταλήγοντας ο κ. Σαββίδης στην πρόσκλησή του θυμίζει ότι ο ίδιος έχει βρεθεί δύο φορές στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ελπίζει να ανταποδώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτές τις επισκέψεις ερχόμενος στην Τούμπα για να δει από κοντά την προσπάθεια των δύο ομάδων να προκριθούν στον τελικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ