SUPER LEAGUE 2

Επισκοπή - Παναθηναϊκός Β' 3-2: Το γύρισαν σε δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι

Φάση από την αναμέτρηση Επισκοπή - Παναθηναϊκός | 1 Μαίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Επισκοπή - Παναθηναϊκός | 1 Μαίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' δέχτηκε τρία γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά από την Επισκοπή και γνώρισε την ήττα με 3-2 με τους πράσινους να κλείνουν με ήττα τη φετινή σεζόν.

Με μια ακόμη ήττα έκλεισε ο Παναθηναϊκός Β' τη φετινή σεζόν καθώς ηττήθηκε 3-2 σε ένα ματς όπου ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 82' της αναμέτρησης. Δέχτηκε όμως τρία γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης και εν τέλει γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι όπου ο Βάθκεθ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από την Κ19.

Το τριφύλλι άνοιξε στο σκορ στο 10' όταν κέρδισε πέναλτι με τον Αλμπάνη να ανατρέπεται από τον Τασιούλη. Ο διαιτητής Μπεκιάρης καταλόγισε το πέναλτι και ο Αθανασακόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός Β βρήκε και δεύτερο γκολ στο 35' με τον Φρόκου να κλέβει την μπάλα από τον Τασιούλη, να βγαίνει τετ α τετ με τον Καλογεράκη και να πετυχαίνει με πολύ ωραίο σκαφτό πλασέ το 0-2.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και να μην μπορεί να πετύχει ένα τρίτο γκολ. Από το 82' και μετά όμως η Επισκοπή κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Αρχικά οι Κρητικοί μείωσαν στο 82’ με το ευθύβολο σουτ του Πολυχρόνη έξω από την περιοχή και επτά λεπτά μετά έφτασαν στην ισοφάριση χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Νταρζίσιο.

Η Επισκοπή έφτασε στη νίκη, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουμπασάκης με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-2.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης (55’ Κουκούλης), Ανδρικόπουλος, Γκονζάλβες, Τριντάντε, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Σκόνδρας, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης.

Παναθηναϊκός Β: Σουρδής, Θεοχάρης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (67’ Κούτσιας), Ηλιάδης, Φρόκου (76’ Καραμπάς), Αλμπάνης (84’ Δημητρίου), Αθανασακόπουλος, Καρβούνης (68’ Σαρδέλης), Μπιλάλ (84’ Μαραθωνίτης).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ