ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Τέλος ο Λυμπερόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Επίσημο: Τέλος ο Λυμπερόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγο μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr για την παραίτησή του Νίκου Λυμπερόπουλου, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τέως πια τεχνικό της διευθυντή.

Καταιγιστικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Το Sport24.gr αποκάλυψε ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή και λίγο μετά η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Λυμπερόπουλος είχε αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά η θητεία του στο "τριφύλλι" διήρκεσε μόλις 183 μέρες. Μένει να φανεί εάν ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, χαράξει τον ίδιο δρόμο με τον "Λύμπε" και αποχωρήσει, ή όχι. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σημειωθούν εξελίξεις.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ