ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σπόρτινγκ.

Κι επίσημα στα "ερυθρόλευκα" ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ύστερα από μέρες φημολογίας και ανατροπών, ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έπιασε Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικού της Σπόρτινγκ.

Άλλωστε, από τα τμήματα υποδομής των "λιονταριών" ξεκίνησε την καριέρα του. Το 2016 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός στη Μορεϊρένσε.

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε 12 φορές με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας στην Primeira Liga (οι 7 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα), τρεις στο Κύπελλο και ισάριθμες στο Λιγκ Καπ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό από την περασμένη εβδομάδα, αλλά εκκρεμούσαν κάποιες συζητήσεις με την Σπόρτινγκ, καθώς αξίωνε κάποια χρήματα.

Στην Πορτογαλία ακούστηκαν μέχρι και ποσά 3.000.000 ευρώ. Τελικά ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Ποντένσε στους Πειραιώτες.

Αυτή είναι η 10η μεταγραφή των Πειραιωτών μετά τους Γιάννη Μασούρα, Στέφανο Ευαγγέλου, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Γιάννη Φετφατζίδη, Ανδρέα Γιαννιώτη, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Γιώργο Μαρίνο, Μαντί Καμαρά και Δημήτρη Μάνο.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ