ΟΦΗ

Επίσημο: Νέος CEO του ΟΦΗ ο Μηνάς Λυσάνδρου

Ο Μηνάς Λυσάνδρου
Ο Μηνάς Λυσάνδρου EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μηνά Λυσάνδρου στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Νέος CEO του ΟΦΗ είναι κι επίσημα ο Μηνάς Λυσάνδρου. Ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την ΑΕΚ, συνέχισε με τον Μιχάλη Μπούση προκειμένου να αποτελέσει το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της κρητικής ΠΑΕ, με εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες, είναι ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα, αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στην Σουηδία.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE της Μαδρίτης με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.

Από τον Απρίλιο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020 διετέλεσε πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον Μάρτιο του 2021 ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οικογένεια του ΟΦΗ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του!

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ